PaulHUzzz

Tot nu toe heb ik al mijn logs hier (en mijn reacties op weblogs elders) altijd geschreven onder dezelfde naam als de titel van mijn weblog: Homow Universalizzz dus…

Ik heb echter besloten om vanaf nu mijn logs en reacties te "ondertekenen" met PaulHUzzz.

De reden daarvoor is, dat het oude Homow Universalizzz nogal lang is en wat onpersoonlijk en ingewikkeld overkomt. In plaats daarvan komt nu dus Paul, de naam waaronder ik ook op andere websites bekend ben.

Maar omdat ik de overgang van Homow Universalizzz naar Paul toch wel erg drastisch vond, heb ik een middenweg gekozen en beide namen gecombineerd door achter Paul de afkorting HU en de uitgang zzz te plakken, met PaulHUzzz als resultaat.

De mensen die dat gewend zijn, kunnen mij dus nog steeds met de afkorting HU aanspreken en wie mij als Paul kent of dat persoonlijker vindt, kan ook die naam gebruiken.

En tenslotte is PaulHUzzz ook nog eens een leuk voorbeeld van Breezerspelling, namelijk als de versierde fonetische schrijfwijze van Paulus, de Latijnse naam waar Paul van is afgeleid!

5 gedachten over “PaulHUzzz

  1. Ja, gewoon jezelf blijven is veel persoonlijker! Zo hebben wij het ook gedaan met onze weblog. Toen was het hollandsejerryspringer maar nu is het AF en het bevalt ons uitstekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s