Dance Parade

Vandaag voor het eerst naar de Fast Forward Heineken Dance Parade in Rotterdam geweest. Hoewel er voor het eind van de middag regen was voorspeld, bleef het zonnig en werd eenmaal aangekomen het zelfs vrij warm

Tussen de lekkere, soms erg harde muziek, veel mooie jongens en meisjes en over een op het ritme van de muziek meewiebelende Erasmusbrug ben ik tot het eind toe met de parade meegelopen.
Ik ben echter niet naar het aansluitende festival op het Katendrechtse Hoofd gegaan, maar ben weer teruggelopen naar het centrum, waar ik op het stadhuisplein wat gegeten heb. Daarna met de trein weer huiswaarts.

De Dance Parade doet echter wat extravagante uitdossingen en het vertoon van blote borsten betreft, niet veel onder voor de amsterdamse Gay Pride… dus mensen die deze laatste manifestatie aanstootgevend vinden, moeten niet zeuren!

Vlak voor de Erasmusbrug (foto: http://www.nu.nl)

Zie ook: www.ffwdheinekendanceparade.nl

3 gedachten over “Dance Parade

  1. http://www.iszogay.nl

    “is zo gay” is een uitspraak die de laatste tijd veel wordt gebruikt. Voor ons een reden om er een website voor te maken.

    Het concept is heel simpel: Gebruik je “is zo gay” vaak als stopwoord, of vind je sommige dingen gewoon GAY, en wil je dit op een bepaalde manier uiten?

    Met onze “gaygenerator” maak je binnen enkele seconen een persoonlijke afbeelding, met jouw eigen tekst of woord.

    Check http://www.iszogay.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s