Personalizzz

Tegenwoordig lijkt het voor met name jonge mensen nog maar om xc3xa9xc3xa9n ding te draaien, namelijk het jezelf zoveel en zo goed mogelijk presenteren.

Weblogs
Naast uiteraard iemands presentatie in het dagelijks leven, is het bijhouden van een weblog op internet een goed voorbeeld van een manier waarop men zich zowel inhoudelijk als visueel aan de buitenwereld kan presenteren.

Meer
Wie daaraan nog niet genoeg heeft, kan zijn eigen stijl(elementen) doortrekken naar bijvoorbeeld zelf ontworpen visite- of uitgaanskaartjes.
Ook kan je tegenwoordig voor weinig geld eigen foto’s of afbeeldingen laten afdrukken op bekers, t-shirts, mousepads en noem maar op…

Printen
Maar met een printer kan je soms ook al een eindje komen. Zo heb ik het logo van mijn weblog uitgeprint en in een sleutelhanger gedaan die normaal voor pas- foto’s bedoeld is, met als resultaat mijn eigen Homow Universalizzz-sleutel- hanger!

Tesamen met mijn uitgaanskaartjes kan ik nu dus goed uitgerust op pad gaan

24 gedachten over “Personalizzz

 1. Ja, ik bedoel: je kunt bijvoorbeeld ook een eigen weblog maken met WordPress of een dergelijk programma, zodat je niet meer afhankelijk bent van web-log. Ik denk er zelf ook wel eens over, maar je moet er even tijd voor hebben.

 2. Mooie domeinen!

  Ik kan je er altijd bij helpen indien je over een poos web-log.nl wilt verlaten voor een “eigen” weblog op je domein (heb bv. ervaring met WordPress van mijn (weliswaar vroegere) weblog op m’n website).

  Met WordPress heb je alle touwtjes volledig in je eigen handen. Ook meer opmaak/layout vrijheid, het is wel eventjes puzzelen, maar uiteindelijk wordt je website er vaak beter op.

  Je moet hierbij wel eventjes kijken of je hosting de juiste ondersteuning biedt. Je hebt er namelijk php en mySQL voor nodig – vooral de laatste moeilijke term zit niet altijd standaard bij een hostingpakketje.

  Het zijn mooie domeinen, vooral die laatste is makkelijk te vinden op het toetsenbord πŸ˜‰

  Groeten,
  Jaap

 3. @ all:
  Thanx!!

  @ Jaap (en Jan Dirk):
  Bedankt voor het aanbod! Voorlopig hou ik het nog maar even bij het aanbod van web-log.nl… het functioneert nu weer redelijk acceptabel en niet in de laatste plaats heb ik hier al mijn oude logs, die ik niet graag zou willen missen…

 4. Goeie overstap denk ik!
  Heb er te weinig tijd voor om me in te verdiepen, maar het is een gigantisch voordeel niet meer afhankelijk te zijn van weblog.nl!
  En het klinkt ook heel professioneel πŸ˜‰

 5. Ha Homow,

  De korte url’s zijn inderdaad beter dan die lange. Ik zou een moord doen om http://www.nicks.nl in m’n bezit te krijgen, maar die is al bezet. Door iemand die er geen reet mee doet trouwens.

  En ik ben ook bezig om web-log te verlaten en een eigen weblog te gebruiken. Ik heb nu Pivot op m’n server geinstalleerd en die probeer ik naar m’n eigen ‘Nicks’-stijl om te toveren. Valt niet mee dat gehannes met div en class en al die html/css termen.

 6. @ Nicks
  Jammer van http://www.nicks.nl... maar zou je niet kunnen informeren of diegene die dat adres nu heeft, misschien bereid is het over te dragen…? Heb ik in ander verband ook wel eens gedaan πŸ™‚

  In eigen beheer is mooi, maar veel werk ja… bij web-log.nl heb je weliswaar niet alle vrijheid, maar wel wat meer gemak…

 7. Nu breng je me op een nieuw idee: die kaartjes geef ik natuurlijk alleen persoonlijk, maar ik kan er ook stickers van maken en die hier en daar opplakken, zodat mensen me niet vergeten als ik weer weg ben πŸ˜€ πŸ˜€

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s