'De Stad als Podium'

Vandaag, bij heerlijk zomerweer, naar “De Stad als Podium” op de Grote Markt in Haarlem geweest. Dit gratis open-air festival is de Haarlemse versie van wat in Amsterdam de Uitmarkt is: de opening van het culturele seizoen.

Diverse leuke optredens gezien, o.m. van het Holland Symfonia orkest met Maarten van Roozendaal (indrukwekkend) en Lucretia van der Vloot (mooi) als solo-zangers en de Spaanse band Cheb Balowski (lekker).

straatoptreden tijdens De Stad als PodiumHet optreden van de mij zeer warm aanbevolen Belgische zanger Gabriel Rios werd echter wegens vertraging van het programma afgelast… De eveneens populaire Belgische groep Millionaire was echter niet geheel mijn smaak: iets te harde, d.w.z. onverstaanbare, rock…

Merkwaardig genoeg werd het pas bij dit optreden echt druk, maar veel applaus was er niet voor. Hoe het volgende en laatste optreden die avond, van The Sheer, werd ontvangen weet ik niet, want aangezien ik hen al op het Artquake-festival had gezien en ook niet echt van mijn smaak had bevonden, ben ik voordien weggegaan.

Een gedachte over “'De Stad als Podium'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s