Nieuwe telecommunicatie-weblog

Al sinds enige tijd schreef ik op deze weblog onder andere ook over de bijzondere telefoontoestellen die ik verzamel en die ik tot nu toe op deze weblog besprak.

Omdat deze weblog door externe omstandigheden echter helemaal in het ongerede is geraakt en omdat mijn telefoon-logs steeds specialistischer werden, heb ik besloten daar een aparte, nieuwe weblog voor te starten.

De weblog heeft als titel Top Level Telecommunications en is te bereiken via het adres: electrospaces.blogspot.comIk ben hier begin van dit jaar al als test mee begonnen, en inmiddels staan er ook al een aantal langere stukken op. Tot nu toe gaan die nog voornamelijk over actuele apparatuur, maar later zal ik ook aandacht besteden aan de wat oudere beveiligde en niet-beveiligde telefoontoestellen toestellen uit mijn eigen collectie. Ik probeer me daarvoor niet alleen te verdiepen in de apparatuur zelf, maar ook in de situaties waarin deze gebruikt werd.


Omdat de meeste bijdragen tamelijk specialistisch zullen zijn en in de meeste gevallen over Amerikaanse of in elk geval buitenlandse apparatuur gaan, is de nieuwe weblog in het Engels geschreven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s