Spargo – Just for you

Een aantal dagen geleden hoorde ik op de radio een leuk liedje, alleen had ik, zoals zo vaak, geen idee hoe het heette. Maar ik herinnerde me nog wel dat het vroeger ook de achtergrondmuziek van de website www.canalparade.nl was en zodoende kon ik de muziek via www.archive.org achterhalen en vond een vriend er al snel de clip bij:

 

Het blijkt dus het nummer “Just for you” te zijn van de Nederlandse popgroep Spargo. Deze band is opgericht in 1975 en had in 1980 zijn grootste succes met de single “You and Me“. Dit nummer haalde in Nederland de eerste plaats van de hitlijsten en werd ook in het buitenland een succes.

Een jaar later kwam Spargo met “Just for you“, dat ikzelf een stuk leuker vind dan “You and Me”. Het succes van deze hits konden ze helaas niet vasthouden en mede daarom stopte de band in 1985. In 1997 kwamen ze echter toch weer terug, met een re-release van “You and Me” en de nieuwe single “Indestructible“.

Zie ook het overzicht op www.popinstituut.nl

3 gedachten over “Spargo – Just for you

  1. Buma en Zeker Sena zijn compleet ongeordganiseerde organisaties. Wij hebben jaren een horeca gelegenheid gehad. Sene stuurt je rekeningen die compleet uit de lucht gegrepen zijn. Als je niet betaald krijg je incasso buro op je dak. Bel je die dan krijg je exact dezelfde meneer aan de telefoon die je ook krijgt als je Sena zelf belt.

    Zelfs een carnaval vereniging moet nog Buma en Sena betalen voor de muziek die in een carnavals optocht wordt gedraait.

    het is gewoon een verkapte manier om weer geld binnen te halen.

    gr petra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s