Zomerhit 2008

Het was een leuke traditie aan het worden: de zomerhit – maar nu de laatste paar jaar de zomer steeds voor een groot deel verregent en verwaait, lijkt er ook niet echt meer een eenduidige zomerhit uit te komen…

Op de website www.zomerse50.nl is voor dit jaar wel als populairste (nieuwe) zomernummer All Summer Long van Kid Rock uit de bus gekomen:

Kid Rock – All Summer Long

 

Mijn persoonlijke voorkeur voor dit jaar gaat echter zonder meer uit naar In My Arms van Kylie Minogue, een nummer dat (uiteraard) ook steevast in de Reguliersdwarsstraat te horen was en is:

Kylie Minogue – In My Arms

 

Als zomerhit van 2007 ging mijn voorkeur uit naar Take It Easy van Mika, hoewel de ‘officixc3xable’ zomerhit dezelfde bleef als die van 2006, namelijk La Camisa Negra van Juanes.
Mijn persoonlijke favoriete zomerhit van 2005 was Kylie van Akcent en in 2004 was ik het tenslotte weer geheel eens met de officixc3xable winnaar: Dragostea Din Tei van O-Zone.

5 gedachten over “Zomerhit 2008

  1. Ik heb zo helemaal niets met Religie. Omdat mensen volgens/naar hun geloof leven, (be)hoef ik nog niet aan die eisen te voldoen. Maar dat is dan toch weer een andere discussie..

  2. Misschien zou er meer bekendheid aan gegeven moeten worden, wellicht is de opkomst dan wat hoger. Ik wist niet van zo’n bijeenkomst en het lijkt me juist leuk om daar als heterovrouw eens in de discussie te mengen.

  3. Het stond toch gewoon op de lijst van activiteiten op de Gay Pride-sites, maar daar staat nu zoveel op, dat het niet echt opvalt… je moet er dus wel een beetje naar zoeken…

  4. Het is toch overduidelijk wat de Nederlandse zomerhit is geworden? “We zijn erbij en dat is prima…” etc. Dat hoorde je tijdens het EK overal, en de laatste weken tijdens de Olympische spelen ook, en tussendoor ook wel eens.

  5. Viva Hollandia van Wolter Kroes dus ;-D
    Wel een populaire meezinger natuurlijk, alleen een beetje txc3xa9 ‘hetero’ he…. zomerhits zijn immers altijd ook een beetje gay ;-P

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s