Promotoer

Voor mijn inmiddels welbekende website www.reguliers.net over de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam, heb ik kort geleden ook flyers laten drukken.
Na de enorme aandacht als gevolg van de lancering van de Engelse versie van de site, begon het bezoekersaantal wat terug te lopen, dus werd het tijd om de site weer eens op een andere manier onder de aandacht te brengen.

Na een hoop gepuzzel, gepruts en gedoe is er uiteindelijk toch een heel mooie flyer ontstaan: mooi stevig papier op het gebruikelijke A6-formaat en voorzien van een glossy coating.
Op de voorkant staat een afbeelding net zoals de voorpagina van de site en op de achterkant een kaartje van de straat met daaromheen een collage van allerlei toepasselijke plaatjes:

 

Afgelopen zaterdag heb ik de eerste stapeltjes ervan neergelegd in enkele bekende homozaken in de Reguliersdwarsstraat (en o.a. Pasula er heel toevallig persoonlijk eentje kunnen overhandigen!). De reacties waren zonder uitzondering allemaal erg enthousiast!

Gisteren ben ik er wederom met de flyers op uitgegaan en heb een rondje door het centrum van de stad gelopen om ze bij diverse homogerelateerde instellingen en horecazaken neer te leggen.
Ik begon bij het IHLIA (voorheen Homodok) en ben via wat zaken in de Spuistraat en het Pink Point naar het COC in de Rozenstraat gegaan.
Dit was voor het eerst dat ik daar kwam en ik was verrast door het enorm hoge gebouw waar ze in zitten… in de media zie je doorgaans een niet heel duidelijke foto van het gebouw, terwijl het er best indrukwekkend uitziet:

 

De vermoedelijke reden voor de minder mooie mediafoto’s is misschien dat aan de ‘mooie’ kant van het gebouw een peuterspeelzaal ligt – en dat is niet zo heel erg handig voor de publiciteit 

Vervolgens ging ik weer richting Reguliersdwarsstraat en ben daar dit keer een aantal winkels langsgegaan. Op eentje na waren ze allemaal geinteresseerd en heb ik er dus telkens een stapeltje flyers achtergelaten.

Tenslotte heb ik nog wat gegeten bij good old Coffeeshop Downtown en ben ’s avonds nog naar ARC en Soho geweest, waar ik weer toevallig een heel aantal (oude) bekenden tegenkwam.

 

4 gedachten over “Promotoer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s