Enorm succes!

De grote aandacht voor de gisteren gelanceerde Engelse versie van www.Reguliers.net is ook vandaag nog volop doorgegaan!

Zuid-Amerika
Het nieuwsbericht hierover verscheen op nog meer sites. Eerst in Zuid-Amerika, waardoor de site ook vannacht nog een hoop bezoekers kreeg, met name uit Peru (!), maar ook uit Argentinië en Brazilië:

Peru 21: www.peru21.com.pe (Peru)
24 Horas Libre: www.24horaslibre.com (Peru)
Sentido G: www.sentidog.com (Chili)
Ambiente G: www.ambienteg.com
AG Magazine: www.agmagazine.com.ar (Argentinië)
MixBrasil: www.mixbrasil.uol.com.br (Brazilië)
Gay News in Greek: gaynewsingreek.blogspot.com
urlaX: www.urlax.net (Turkije)

Foutje
Deze sites hebben het bericht overgenomen van het Duitse persbureau DPA, die het bericht van het ANP in het Engels hebben vertaald.
Dat is echter niet helemaal zorgvuldig gebeurd, met als gevolg dat in de Engels- en Spaanstalige berichten nu “Reguliersbreestraat” in plaats van “Reguliersdwarsstraat” staat…

Gay.eu
Vanmiddag verscheen ook op http://www.Gay.eu een artikel over mijn site en aan- gezien dat een van de grootse Nederlandse gaysites is, leverde dat me ook weer enorm veel bezoekers op. Tot nu toe zijn er vandaag maar liefst bijna 1300 unieke bezoekers geweest, die goed waren voor ca. 4500 pageviews!

FunX
En als klapstuk ben ik vandaag zelfs op de radio geweest: ik kreeg gisteren direct al een mailtje van de jongerenzender FunX, die een kort gesprekje met mij voor op de radio wilden!
Dat ging als volgt: vanmiddag werd ik door Delano van FunX opgebeld en hij vertelde dat hij een item met mij zou gaan opnemen. Hij sprak toen eerst een inleidend verhaaltje (de tekst van het ANP-bericht) en stelde vervolgens diverse vragen aan mij: hoe ik op het idee was gekomen, waarom er een Engelse versie is gemaakt, etc.

Radio
Dit was mijn eerste radio-interview, het was dus ook best wel een beetje eng, maar ik dacht wel dat het goed was gegaan.
Vanavond heb ik dus naar FunX geluisterd en zowaar hoorde ik het item over mijn site: er was nog aan toegevoegd dat de presentator vertelt hoe de site eruitziet en enkele stukjes uit het gesprek waren weggeknipt. Zo terug te horen, was het best aardig gegaan 😀

PS:
Door deze onverwacht grote belangstelling voor de site is de bandbreedte in no time overused geraakt en ging de site rond 0.15 uur helaas plat…
Het probleem is inmiddels verholpen en sinds 11.10 uur is de site weer in de lucht!

11 gedachten over “Enorm succes!

  1. Uhm… de dude in het midden is Valerio… leukste VJ van nederland enzo 😛

    En als er veel hetero’s in en uit kwamen druppelen die avond dan komt dat natuurlijk vanwege die BN’ner 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s