Buttonzzz

Met mijn eigen logo, dat in het kader van deze weblog is ontstaan, heb ik met behulp van een grafisch programma en een printer zelf al diverse dingen ‘geperso- naliseerd‘.

Maar bij bedrijven zoals Spreadshirt kan je ook je eigen ontwerp laten afdrukken op buttons, bekers, t-shirts en dergelijke. Je kan heel makkelijk een afbeelding online uploaden en na betaling wordt het resultaat thuisbezorgd.

Ik kon dat natuurlijk niet laten, en heb op die manier een aantal kleine buttons met mijn logo erop laten maken. Ziehier het resultaat (alleen de foto is wat on- scherp):

6 gedachten over “Buttonzzz

  1. Ik hou me helemaal niet zo bezig met discriminatie en dat zegt al genoeg dan. Ik ga gewoon om met mensen en de een vind ik aardiger dan de ander. Daar komt niks bij kijken van ras, godsdienst etc, gewoon naar de omgang met MENSEN.

    Het cijfertjesgedrag in het wetboek zou ik dan ook graag veranderd zien, mensen zijn toch ook geen nummer die op hun nummer gezet dienen te worden…

  2. Precies, de mens, de ander moet centraal staan en niet de regel. Wat ook weer niet betekent dat er geen regels moeten zijn, want anders wordt het ook een rommeltje…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s