Einen Stern…!

Zoals ik vroeger veel naar de Engelse televisie keek, zo luister ik nu vaak naar de Duitse radio.

De meeste Nederlanders kunnen het zich waarschijnlijk moeilijk voorstellen, maar ook in het Duits bestaat er goede popmuziek. Om daarvan een indruk te geven, hierbij de clip van Einen Stern (der Deinen Namen trxc3xa4gt) door DJ xc3–tzi (feat. Nik P.) die op dit moment razend populair is:

(Nu niet denken dat alle Duitse popmuziek doorspekt is met zulke Tirolerkos- tuums, DJ xc3–tzi steekt daar namelijk expres de draak mee…)

14 gedachten over “Einen Stern…!

  1. Nik P. was vandaag in de RAI in Amsterdam en zong daar uiteraard zijn hit “Einen Stern der deinen Namen trxc3xa4gt” maar ook “Gloria” e.d. van zijn album “Lebenslust & Leidenschaft”. Klasse optreden en je hebt wat gemist.

  2. Natuurlijk treden Duitstalige artiesten in Nederland op. Kijk eens op http://www.schlagerfest.nl waar 12 mei Duitse artiesten zijn en wat een topavond beloofd te worden. Trouwens Nik P. heeft ook een Duits/Engelstalig duet samen met de Nederlandse Natascha Wright (bekend van La Bouche/ American Divas) uitgebracht.

  3. Trouwens veel duitse artiesten zijn en blijven bekend. Nik is klasse, jammer dat ik het gemist heb. Trouwens wat vinden jullie van Andrea Berg ??

  4. hahahahaha…
    oke dit is echt een hit in Karintixc3xab. ik heb daar tot april 5 maanden gewoond en je wordt er mee doodgegooit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s