Nieuw domein

Vanaf vandaag heeft deze weblog een eigen .nl-domein en zodoende ben ik voortaan, naast het standaardadres van web-log.nl, ook bereikbaar onder www.homow-universalizzz.nl !

Na eerst een redirecting onder het subdomein .nl.tt gehad te hebben, ben ik, na een attente tip over een voordelige domeinhoster, nu dus ook overgestapt op een "echt" Nederlands internetdomein.

Toen bij het checken van vrije domeinnamen bleek dat ook het adres www.homow.nl nog vrij was, kon ik het niet laten om dat op mijn naam te laten registreren.

Dus wie deze weblog nog niet onder zijn favorieten heeft staan en/of het gewone adres te lang vind, die kan nu ook volstaan met www.homow.nl

21 gedachten over “Nieuw domein

 1. Ik had een commodore 64 (mijn vader eigenlijk) en soms werd het tafeltje van zolder gehaald en werd ‘ie aangesloten op de TV en gingen we spellen spelen. Groot lomp toetsenbord met cassettedeck inderdaad. Nu spelen we die spellen op een mobieltje…

 2. Ja, ik bedoel: je kunt bijvoorbeeld ook een eigen weblog maken met WordPress of een dergelijk programma, zodat je niet meer afhankelijk bent van web-log. Ik denk er zelf ook wel eens over, maar je moet er even tijd voor hebben.

 3. Mooie domeinen!

  Ik kan je er altijd bij helpen indien je over een poos web-log.nl wilt verlaten voor een “eigen” weblog op je domein (heb bv. ervaring met WordPress van mijn (weliswaar vroegere) weblog op m’n website).

  Met WordPress heb je alle touwtjes volledig in je eigen handen. Ook meer opmaak/layout vrijheid, het is wel eventjes puzzelen, maar uiteindelijk wordt je website er vaak beter op.

  Je moet hierbij wel eventjes kijken of je hosting de juiste ondersteuning biedt. Je hebt er namelijk php en mySQL voor nodig – vooral de laatste moeilijke term zit niet altijd standaard bij een hostingpakketje.

  Het zijn mooie domeinen, vooral die laatste is makkelijk te vinden op het toetsenbord πŸ˜‰

  Groeten,
  Jaap

 4. @ all:
  Thanx!!

  @ Jaap (en Jan Dirk):
  Bedankt voor het aanbod! Voorlopig hou ik het nog maar even bij het aanbod van web-log.nl… het functioneert nu weer redelijk acceptabel en niet in de laatste plaats heb ik hier al mijn oude logs, die ik niet graag zou willen missen…

 5. Goeie overstap denk ik!
  Heb er te weinig tijd voor om me in te verdiepen, maar het is een gigantisch voordeel niet meer afhankelijk te zijn van weblog.nl!
  En het klinkt ook heel professioneel πŸ˜‰

 6. Ha Homow,

  De korte url’s zijn inderdaad beter dan die lange. Ik zou een moord doen om http://www.nicks.nl in m’n bezit te krijgen, maar die is al bezet. Door iemand die er geen reet mee doet trouwens.

  En ik ben ook bezig om web-log te verlaten en een eigen weblog te gebruiken. Ik heb nu Pivot op m’n server geinstalleerd en die probeer ik naar m’n eigen ‘Nicks’-stijl om te toveren. Valt niet mee dat gehannes met div en class en al die html/css termen.

 7. @ Nicks
  Jammer van http://www.nicks.nl... maar zou je niet kunnen informeren of diegene die dat adres nu heeft, misschien bereid is het over te dragen…? Heb ik in ander verband ook wel eens gedaan πŸ™‚

  In eigen beheer is mooi, maar veel werk ja… bij web-log.nl heb je weliswaar niet alle vrijheid, maar wel wat meer gemak…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s