A Queer Eye is back!

Vanavond komt op RTL5 (om 23.40 uur) weer een aflevering van "Heren maken de Man", dat oorspronkelijk de veel betere titel "A Queer Eye for the Straight Guy" draagt.

Dit is xc3xa9xc3xa9n van mijn lievelingsprogramma’s, maar de uitzendingen werden steeds verplaatst of opgeschort wegens te lage kijkcijfers. Ik schreef hier eerder al over in de logs "Vreselijk!" en "A Queer Eye".
Daarom hoop ik dat deze nieuwe reeks, die vorige week is begonnen, nu eens wat langer duurt!


Het gay-team van Heren maken de Man

Voor wie de serie niet kent: Heren maken de Man gaat over 5 hippe homo’s die een, zoals al te vaak gebruikelijk, slecht geklede heteroman en diens idem dito slecht ingerichte woning en manieren onder handen nemen en er iets van maken waar hij mee voor de dag kan komen.

12 gedachten over “A Queer Eye is back!

  1. Ziet er beter uit inderdaad! Je bent dus ook nog steeds bezig om je draai te vinden met de nieuwe web-log opzet…?
    Ik ben om dezelfde reden aan het pielen met Serendipity en Pivot om een weblog te installeren op m’n eigen server. Voordeel is dat ik zelf alles kan beheren, nadeel is dat het wel veel meer moeite kost om op te zetten. En ik ben al m’n oude logs en reacties kwijt als ik overstap. Maar goed, ik zie wel, ik vind de verhuizing van web-log nog steeds helemaal Nicks in ieder geval.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s