Water!

waterGisteren kwam het bericht dat Nederland het beste lei- dingwater van Europa (en daarmee waarschijnlijk ook
van de hele wereld) heeft!

Het Nederlandse drinkwater wordt op de modernste manieren gezuiverd en is daardoor zuiver, gezond en smaakvol.

Ik vermeld dit hier even omdat ik zelf een fervent kraanwaterdrinker ben

Nu drink ik ook wel koffie, thee, ice tea en soms wijn en bier, maar het meest en het liefst drink ik toch wel gewoon leidingwater.

Dat is lekker neutraal, fris, gezond en goedkoop!

Kortom voor iedereen een aanrader om het te drinken en het niet teveel te verspillen!

PS: deze week is het bovendien de Week van het Water

7 gedachten over “Water!

 1. Het potsierlijke Circus ‘Pimmetje’ trok gisteren weer voorbij. Zou Pim het zó gewild hebben? Ik denk het niet, de goede man moet zich wat hebben omgedraaid in zijn graf de afgelopen vier jaar.
  Over het onfatsoenlijke gesol met PF’s gedachtengoed en de soms smakeloze heldenverering in de periode daarna zal ik maar helemaal zwijgen.

 2. Ik heb er verder niets bijzonders mee gedaan; maar het heeft mij zeker geraakt toen het nieuws bekend werd. Eindelijk iemand die zegt wat ie denkt, en dan blijkt dus wel weer dat het begrip vrijheid maar relatief is, en zeker niet vanzelfsprekend.
  Toch hoop ik dat er ooit iemand is die zijn voorbeeld op durft te volgen… en de neerwaartse vooruitgang van onze maatschappij wat kan keren!!!

 3. die kerel deugde niet; hij polariseerde, zette groepen op tegen elkaar, hij was een schaamteloze arrogante eikel die niets zinnigs te melden had. ik vind het onbegrijpelijk dat mensne achter zo’n malloot zijn aangelopen. Hij is niet de grootste Nederlander allertijden, maar meer hoort hij thuis in de top 10 van mensen waar we ons als Nederlanders het meest voor moeten schamen!!!
  Die kerel was helemaal fout!

 4. @ Marc
  Tsja, het onverbloemd zeggen wat je denkt en doen wat je zegt levert niet alleen vrienden, maar ook vijanden op… toch heeft hij met zijn optreden als een kathalysator gewerkt waardoor de politiek sindsdien veel meer oog heeft voor dingen die vroeger verbloemd en met de mantel der liefde bedekt werden.

  En zoals ik al schreef ging achter zijn extravagante optreden best wel een goed inzicht in de maatschappelijke verhoudingen, omstandigheden en ontwikkelingen schuil… ik durf haast wel te zeggen dat Pim Fortuyn beter wist waar hij het over had dan menig ander politicus…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s