100e log!

Dit is de 100e log sinds het begin van deze weblog!

Een mooie gelegenheid dus voor een kleine terugblik…

Ik ben eind juli van het vorig jaar met deze weblog gestart. De reden daar- voor was eigenlijk vrij banaal, namelijk dat ik niet wilde achterblijven bij de velen die tegenwoordig zo’n internetdagboek bijhouden…

Natuurlijk heb ik vrij vanzelfsprekend wat over mijzelf geschreven en vertel ik ook regelmatig wat over vermeldenswaardige uitstapjes of belevenissen.
Daarnaast probeer ik gevarieerde andere onderwerpen te bespreken, nu eens wat langer en diepgaand, dan weer wat korter en luchtiger.

Ik hoop dat mijn weblog daarmee voor velen lezenswaardig is, hoewel ik ook besef dat de enigzins eigenzinnige vormgeving en vaak dito inhoud niet iedereen even veel zal aanspreken…

Desondanks komen hier volgens de statistieken de laatste maanden gemiddeld zo tussen de 20 en 30 unieke bezoekers per dag!
Ik dank alle lezers en in het bijzonder degenen die regelmatig reageren voor jullie aandacht!

11 gedachten over “100e log!

 1. Ook nog van harte gefeliciteerd met je honderdste log! Ik had het wel direct in mijn rss-reader langs zien komen en de titel was al duidelijk genoeg, maar ik was zo druk met andere dingen dat het logwezen er even bij inschoot.
  Maar ik haal het altijd in en lees je posts met veel genoegen, ook als ik niet overal commentaar oplever. (Soms heb ik niets op te merken en soms zou ik juist zoveel op te merken hebben dat ik een heel lang verhaal zou moeten schrijven.)
  Ik heb de mijne nooit geteld, maar dat ga ik ook eens doen. Staan ze alle honderd ook nog op de weblog? Ik heb er zelf een aantal geschrapt, althans onzichtbaar gemaakt, en de vraag is of je die dan mee moet tellen of niet.
  Maar nu wacht ik benieuwd op je volgende honderd logs!

 2. Dank voor je felicitatie en fijn te weten dat je mijn logs graag leest! Ik zal zeker doorgaan met schrijven…
  Alle 100 staan er nog op, schrappen doe ik niet.
  Wat jouw log betreft: je hoeft ze niet te tellen, want bovenaan de lijst met logs in de beheers-afdeling van web-log.nl staat precies hoeveel logs er al zijn gemaakt!

 3. Ik moet wel tellen, althans optellen, want alle logs die nog zichtbaar zijn van voor 1 januari van dit jaar, staan in het archief, maar zijn via de categoriexc3xabn terug te vinden. Dat zijn er 91. En als ik het goed geteld heb, staan er voorop (dus sinds 1 januari) 36, zodat er in totaal nog 127 zichtbaar zijn.
  Maar ik had goede redenen om een aantal logs onzichtbaar te maken. En bovendien staan op mijn beheerpagina nog vele aanzetten, waar nooit een log uit is voortgevloeid. Voor mij is het tellen dus wat lastiger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s