Spoorloos verdwenen

Vanavond was op Nederland 2 bij de AVRO de tweede aflevering van de nieuwe TV-serie Spoorloos verdwenen.

In deze serie gaat het eens niet om het oplossen van een moord, maar om het vinden van een vermist persoon. Elke aflevering is deels gebaseerd op een waargebeurde zaak en daarmee is Spoorloos verdwenen een combinatie van de bekende politieseries en programma’s zoals Opsporing verzocht

De cast van Spoorloos verdwenenDe cast van Spoorloos verdwenenDoordat het gaat om vermissingen, staat de afloop niet vantevoren vast. Het gaat dan ook niet, zoals bij moordzaken, om “wie heeft het gedaan”, maar om “wat is er gebeurd”. Daardoor kan het ook goed aflopen, als de vermiste persoon weer levend en wel wordt teruggevonden. Ook wordt er de nodige spanning en actie in gebracht, al zijn sommige scenes nog wat amateuristisch.

Michiel RampaartVoor een grappige dissonant zorgt Kevin, die als typische computernerd sociaal heel onbe- holpen, maar met zijn computers heel vaardig is. Deze rol wordt gespeeld door Michiel Rampaart, die bekend is geworden door het populaire reclamespotje waarin hij in z’n eentje een bouwmarkt runt – en iedereen denkt dat het om reclame voor een bouwmarkt gaat – maar dat achteraf een spotje van en voor Tempo Team blijkt te zijn…!

8 gedachten over “Spoorloos verdwenen

 1. he komt spoorloos verdwenen nog wel hoop het wel maar als jennifer en cas er niet meer in zitten ga in het ook niet meer kijken hoor want ik ben ven van hun

 2. Het is ook mijn lievelings programma:D!
  En op sgool vinden ze mij zoo op max lijken en nu heb ik de bijna max ( maxine ) en mijn vriendin heeft haar bijnaam als rossie en zoo verder met mensen,, echt SUPAH LEUK:)!
  Ik gaa ook allebij de dvd boxen kopen, 1tje heb ik er al en die andere die komt overmorgen uit:D!
  Ik gaa meteen naar de winkel;)!
  Ik hoop dat er ook een 3e deel komt:D:D!
  Maargoed.. paar vrienden hebben er ook in gespeeld als bijrol ..
  Verder veel succes met deze site..
  xx Mana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s