Wie Wordt Miljonair…?!

Op de Nederlandse TV hebben we sinds een paar jaar de quiz Lotto Weekend Miljonairs. Deze wordt uitgezonden door SBS6 en gepresenteerd door Robert ten Brink.
Het concept van deze quiz is zeer succesvol en daarom wordt hij ook in vele andere landen uitgezonden.

In Duitsland heet deze quiz Wer wird Millionxc3xa4r? en wordt uitgezonden door de commercixc3xable zender RTL en gepresenteerd door Gxc3xbcnther Jauch.

Het Duitse Wer Wird Millionxc3xa4r? met rechts presentator Gxc3xbcnther JauchHet Duitse Wer Wird Millionxc3xa4r? met rechts presentator Gxc3xbcnther JauchMen zou het aan de Nederlandse versie niet afzien, maar in Duitsland is het xc3xa9xc3xa9n van de best bekeken programma’s! En voor wie het Duits enigzins machtig is, is het dan ook een absolute aanrader!

Duidelijk beter dan het Nederlandse Lotto Weekend Miljonairs zijn in de Duiste versie o.a. de minder schreeuwerige setting, het feit dat er een stuk minder gepraat wordt en de vragen elkaar dus sneller opvolgen (een geldkwestie??) en vooral en met name de manier waarop Gxc3xbcnther Jauch het presenteert!

Gxc3xbcnther Jauch is niet voor niets Duitslands populairste TV-presentator: hij lijkt heel gewoontjes, maar heeft een heel apart charisme en kan ook zonder iets te zeggen bijzonder geestig overkomen

3 gedachten over “Wie Wordt Miljonair…?!

  1. ja bespiegelaar komt zo maar ongevraagd via duino op je log terecht. Nieuwsgierig als hij is wordt er uitvoerig naar hetgeen je bezighoudt gekeken en uiteraard daarna gewogen. Maar goed deze log en de keuze is POP. De klassieke symfonische muziek heeft echter bespiegelaar’s echte liefde.
    Veel succes en tot logs.

  2. Kheb een hele brede muziek smaak….
    Kan echt een nacht uit m’n dak gaan op Dance trance en club, maar kan ook de nacht doorkomeen op skihut etc…

    Thuis op de achtergrond beetje Rock, Urban , easy Listening….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s