Dagje Rotterdam

Met de trein naar Rotterdam geweest, maar door werkzaamheden aan het spoor moest ik omrijden via Amsterdam-Sloterdijk, waardoor de rit nog langer duurde dan die normaal al duurt (een uur).

Station Amsterdam-Sloterdijk met zijn nog altijd fraaie kleuren en lijnenHet was broeierig warm, maar gelukkig bleef het voorspelde onweer en dito buien op xc3xa9xc3xa9ntje na uit en bleef het voor de rest van de avond heerlijk warm.

Diverse foto’s genomen van enkele mooie en/of indrukwekkende gebouwen, natuurlijk ook van de Erasmusbrug en van de ‘skyline’ van de stad.
Vervolgens wat gegeten bij eetcafxc3xa9 Zen (een Chineze zaak, maar met Europese kaart) op het terras met een mooi uitzicht op de Leuvehaven.

De Leuvehaven gezien vanaf het terras van eetcafxc3xa9 ZenTenslotte nog naar cafxc3xa9 De Regenboog gegaan, omdat ik aan de nieuwe barman daar had beloofd er zeker eens langs te komen. Niet alleen vanwege de naam, maar ook vanwege de vele glitters en lichtjes echt iets voor mij als ‘regenboog’-liefhebber -> Meer fotowzzz!

6 gedachten over “Dagje Rotterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s