Sail'05

Vandaag ben ik (op de laatste dag) naar Sail’05 in Amsterdam geweest. Het weer was gelukkig goed, ook de trein reed redelijk normaal (na het ongeluk van afgelopen week), alleen was het wel behoorlijk druk, maar dat was eigenlijk best wel gezellig.

De grote schepen waren mooi en indrukwekkend: vooral de marineschepen (groot en hoog) en de zgn. ‘tall ships’ (lang en indrukwekkende masten en touwen e.d.). De kleine scheepjes die telkens langsvoeren maakten het op het water gezellig druk en afwisselend.

Aan boord van de ‘Mir’Aan boord geweest van het russische zeilschip ‘Mir’ en van het Turkse fregat ‘Barbaros’, dat voor vele Turken een haast soort bedevaartsplaats leek: sommigen kusten de vlag en velen wilden op de foto met de vlag of met de in smetteloos wit uniform gestoken bemanning, die overigens nauwelijks of geen Engels leek te spreken. Ook alle teksten op en in het schip waren louter in het Turks…Aan boord van de ‘Barbaros’Na afloop nog een patatje gegeten bij het ‘Sea of Friendships’-podium en daar schuin tegenover me oud-minister Hilbrand Nawijn zien zitten. Daarna teruggelopen naar het Centraal Station, waar ik precies op tijd was voor de trein naar huis.Meer foto’s

Een gedachte over “Sail'05

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s